Nieuws

12
09
2012

Yanina verrassend onderuit tegen kwalificatiespeelster

Yanina Wickmayer is verrassend uitgeschakeld op het WTA-toernooi van Quebec City. Ze verloor in twee korte sets van kwalificatiespeelster, Lauren Davis.
Yanina Wickmayer (WTA-27) is er opnieuw niet in geslaagd om twee partijen na elkaar te winnen. Het is voor onze landgenote al het zevende toernooi op rij waarin ze enigszins verrassend verliest en er niet in slaagt om in opeenvolgende matchen een goed niveau te halen.
In heel de partij tegen kwalificatiespeelster Lauren Davis (WTA-129) won Wickmayer maar 33% van de punten op haar eerste opslag. Dit zorgde er voor dat ze in de eerste set maar één keer haar servicegame kon winnen en in de tweede set slaagde ze hier zelfs niet in. In de tweede set brak ze wel één keer door de opslag van de Amerikaanse waardoor ze uiteindelijk met tweemaal 6-1 verloor.